|
|
פעולות : משיכת חשבונית במבנה HTML.
מספר מאמר: AA-00269 צפיות: 5822 נוצר: 28/05/2012 17:19 עדכון אחרון: 26/08/2019 09:58 |
0 דירוג/ מצביע
|
    |
פעולות : משיכת חשבונית במבנה HTML.בממשק זה ניתן לקבל את החשבונית במבנה HTML - מתאים לאתרים המעוניינים למשוך את החשבונית ולהציג אותה ללקוח באתר שלהם.
מערכת הסליקה תומכת בשתי סוגי ממשקים , Name To Value ו Web Service. טבלת הפרמטרים זהה לשתי סוגי הממשקים. Web Serviceכתובת ה Web Service היא :https://secure.cardcom.solutions/Interface/BillGoldService.asmx הפונקציה שיש להשתמש לשם העברת לפרטי העסקה לחיוב בלבד היא :InvoiceSendInvoice. ראה בהמשך טבלאות פרמטרים לעברה וקבלת תשובה.
Name To Valueכתובת Name To Value היא : https://secure.cardcom.solutions/Interface/InvoiceGetHtml.aspx הערות ל Name To Value: - התשובה המתקבלת היא החשבונית עצמה ב HTML ללא קוד תשובה! במידה וישנה שגיאה מוחזרת תשובה ResponseCode=1&Description=OK. על מנת לדעת אם הבקשה הצליחה / נכשלה יש לבדוק את אורך התשובה שהתקבלה , קצר מ 200 סימן שישנה בעיה.
- הפרמטרים המתקבלים למערכת הסליקה Case Sensitive לדוגמה : הפרמטר terminalnumber זהה לפרמטר TerminalNumber.
ראה בהמשך טבלאות פרמטרים לעברה וקבלת תשובה. טבלה להעברת בקשה:פרמטר | תיאור | ערכים אפשריים לדוגמה |
---|
UserName | שם משתמש API | APIUser | UserPassword | סיסמה API | abcdeefg | InvoiceNumber | מספר חשבונית / קבלה | 1234 | InvoiceType | סוג מסמך | 1 | GetAsOriginal | האם לקבל את החשבונית כמקור | true - תתקבל כמסמך מקור , אחרת לפי הרשום במערכת אישורית זהב |
סוגי מסמכים : 1 - חשבונית מס קבלה 2 - חשבונית מס קבלה זיכוי 3 - קבלה מלכ"ר 4 - החזר כספים לקוחות (קבלה זיכוי מלכ"ר)
100 - הזמנה - לא שולמה. 101 - אישור הזמנה - מאתר ( מסמך פנימי לא להנח"ש) - הזמנה ששולמה 102 - זיכוי הזמנה - מאתר ( מסמך פנימי לא להנח"ש) - הזמנה ששולמה
200 - תעודת משלוח (210 - תעודת החזר) 300 - חשבון עסקה 305 - חשבונית מס (330 - חשבונית מס זיכוי) 400 - קבלה לחשבונית מס (410 - החזר כספים לקוחות) 405 - קבלה על תרומה ( 406 - החזר תרומה ללקוח )
התשובה המתקבלת:- התשובה המתקבלת בHTTP POST היא החשבונית עצמה ב HTML ללא קוד תשובה! במידה וישנה שגיאה מוחזרת תשובה ResponseCode=1&Description=OK. על מנת לדעת אם הבקשה הצליחה / נכשלה יש לבדוק את אורך התשובה שהתקבלה , קצר מ 200 סימן שישנה בעיה.
- ב Web Service התשובה נמצאת בתוך הפרמטר HTMLInvoice
פרמטר | תיאור | ערכים אפשריים לדוגמה |
---|
ResponseCode | שם משתמש API | APIUser | Description | ססמה API | abcdeefg | HTMLInvoice | רק ב WebService. | החשבונית במבנה HTML |
דוגמה לקישור https POST:URL: https://secure.cardcom.solutions/Interface/InvoiceGetHtml.aspx PostData UserName=APIUser&UserPassword=APIPassword&InvoiceNumber=1234&InvoiceType=1
|
|
|